Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων & συμμόρφωση GDPR

Η εταιρεία «JoyΝ Hospitality E.E.» στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα joyn.gr, η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί κατά τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και εδρεύει στην Κηφισιά, διατηρεί και επεξεργάζεται τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη, τα οποία οικειοθελώς παρέχει, είτε για την επικοινωνία του με την εταιρεία, είτε για την εγγραφή του στους συνδρομητές του newsletter μας.
Ο χρήστης έχει δικαίωμα, όποτε θελήσει, να ζητήσει από την εταιρεία να διαγράψει από τα αρχεία της τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα του.
Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλίσει την ασφαλέστερη συλλογή, μεταφορά και αποθήκευση των καταχωρηθέντων προσωπικών στοιχείων του κάθε χρήστη. Τα δεδομένα πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσει, νοικιάσει ή να διανείμει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία χρηστών.
Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για τους εξής λόγους:

1. Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων
Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα, για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων, που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας, και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας (browser), θα αποτρέψει την Google Analytics από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

2. Εγγραφή στους συνδρομητές των newsletter των ιστοσελίδων μέσω φόρμας στην ιστοσελίδα
Κατ’ αρχήν, συλλέγουμε αποκλειστικά τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε, για την αποστολή newsletter και την επικοινωνία με όσους οικειοθελώς το επιθυμούν . Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, ή συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στους συνδρομητές των newsletter μας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε, δεν θα θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων.

3. Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο
Εάν επιλέξετε να συμμετέχετε στο ενημερωτικό δελτίο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που μας υποβάλλετε, θα προωθηθεί στο MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες email marketing. Θεωρούμε ότι το MailChimp είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του MailChimp για το μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τον συνδέσμο διαγραφής (unsubscribe), που περιέχεται σε όλα τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που σας στέλνουμε, ή επίσης μπορείτε να διαγραφείτε, εάν μας στείλετε σχετικό email στη διεύθυνση: [email protected]. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσο η διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παραμένει στη βάση δεδομένων του MailChimp, θα λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου
Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS. Το HTTPS είναι το ουσιαστικά ίδιο με το HTTP με τη διαφορά ότι διαθέτει μία επιπλέον βαθμίδα ασφαλείας, την SSL (Secure Sockets Layer), μέρος ενός ευρύτερου πρωτοκόλλου ασφαλείας το οποίο ονομάζεται Transport Layer Security (TLS). Δουλειά του TLS είναι να ελέγχει αν ο ιστότοπος, που φορτώνετε στον browser σας είναι πραγματικά αυτός που θέλετε να επισκεφτείτε, ενώ επίσης κρυπτογραφεί όλα τα στοιχεία που διαβιβάζονται σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια στις συναλλαγές και στην μεταφορά των δεδομένων των χρηστών.

Σχετική νομοθεσία
Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας
Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Συγκεκριμένα, η Google και η Mailchimp, που έχουμε επιλέξει προσεκτικά, έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνες με την διακρατική συμφωνία γνωστή ως EU-U.S Privacy Shield.

Παραβιάσεις δεδομένων
Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές, εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για οποιοδήποτε από τα παραπάνω ή κάποια διευκρίνηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.